ALTFEL pentru TINE


Îţi doreşti să comunici astfel încât să te faci înţeles? Îţi doreşti să obţii claritate şi valoare din schimbul de informaţii? Toate astea pleacă dintr-un singur punct: tu însuţi.  Dacă îţi doreşti rezultate diferite, să abordezi situațiile ALTFEL decât ai făcut-o până acum: începe cu tine. Din experienţa mea de viaţă şi din ceea ce am citit până acum, am văzut că o schimbare autentică începe din interior spre exterior. Prin comunicarea ALTFEL vei începe să descoperi potentialul si resursele pe care le ai – şi de care nu ştiai – şi să înveţi să le foloseşti ca să obţii claritatea şi valoarea de care ai nevoie. Acestea fac parte din autenticitatea ta.

Începe să comunici ALTFEL cu tine şi vei vedea cum se vor schimba perspectivele vieţii tale.

ALTFEL în RELAȚII


 Ţi-ar plăcea ca relaţiile tale să se bazeze pe conectare autentică şi pe încredere? Ai dori să ştii cum să ceri în aşa fel încât celălalt să colaboreze cu tine – indiferent dacă e vorba de partener, de colegul de serviciu, de copilul tău, sau chiar de superiorul tău? Comunicarea într-o relaţie este asemenea unei punţi între 2 lumi. Comunicarea ALTFEL facilitează întâlnirea pe puntea dintre tine şi celălalt. Dacă vrei să ai relaţii sănătoase, ai nevoie să înveţi care sunt elementele unei relaţii sănătoase, cum se clădeşte ea şi care sunt relaţiile toxice şi ce poţi face în astfel de situaţii. 

VEI ÎNVĂȚA CUM SĂ:

  • comunici sincer, deschis
  • reduci potenţialul conflictelor din relaţii
  • reduci stresul din viața ta

ALTFEL în LEADERSHIP


Când eşti cu adevărat liber, poţi să-i cunoşti pe ceilalți aşa cum sunt ei şi astfel devii tu însuți un leader. Leaderul ALTFEL poate fi orice persoană care inspiră sau este urmată de cel puţin o altă persoană. În leadership e vorba de putere. Îţi poţi exercita puterea prin impunere şi constrângere, sau ALTFEL, fiind un exemplu de urmat pentru cei din jur. La orice nivel, în orice situaţie din viaţă suntem puşi în situaţia de a alege cum folosim puterea pe care o avem. Ca leader ALTFEL vei învăţa cum să fii autentic, liber, în timp ce te respecţi pe tine şi pe ceilalţi, transmiţând valori, fără frică şi cu entuziasm, fiind întotdeauna leaderul care îţi doreşti să fii.

ALEGE:

  • program personalizat de coaching de leadership
  • program de managementul conflictului/timpului
  • programe de leadership training sau workshops
  • teambuildings
  •  

DE CE AI VREA SĂ FACI ‘ALTFEL’


Întâlnirile cu d-na Cristina au făcut diferenţa pentru  mine. Am învăţat cum să-mi înfrâng temerile şi gândurile negre care mă copleşeau. Am văzut cum un singur gând bun poate balansa spre bine. Am descoperit că e atât de uman şi firesc să-ţi fie teamă, să ai emoţii şi ce ajutor extraordinar  ai, nu atât din afară, cât din interiorul tău. Degeaba îţi spun alţii că tu POŢI, până nu vezi tu singur că poţi, nu vei putea. Am învăţat “să văd” – “să mă văd”. 

Geanina G

Devotată ideii de creştere armonioasă a tinerei generaţii, Cristina organizează programe de training si coaching care susţin părinţii şi cadrele didactice în crearea de condiţii optime de dezvoltare pentru copii şi adolescenţi. O recomand cu încredere.

Maria Cușută

Cristina are un entuziasm molipsitor, care m-a ajutat să mă uit cu încredere şi să-mi identific resursele interne de care aveam nevoie pentru a progresa atât în carieră, cât şi în viaţa personală. Cristina m-a ajutat să mă concentrez asupra capabilităţilor mele şi să-mi conştientizez nevoile, m-a susţinut în a obţine claritatea de care aveam nevoie şi implicit motivaţia pentru a realiza ceea ce mi-am propus şi chiar mai mult! 

Corina Bega